01.07.2018

U Lumini centru otvorena nova samoposlužna autopraonica “Spa car Varaždin”

Tvrtka Zvonarek sistemi d.o.o. otvorila je novu autopraonicu na desnoj strani parkirališta Lumini centra. Riječ je o novoj modernoj samoposlužnoj autopraonici iz serije future koju krasi poseban dizajn i poboljšane performanse pranja.

Autopraonica „Spa car Varaždin“ sadrži ukopno 6 mjesta za pranje vozila, od kojih je 5 zatvorenog tipa te jedno otvoreno mjesto namijenjeno pranju velikih prijevoznih sredstva. Također, kako bi se omogućila potpuna usluga klijentima, u ponudi se nalaze i samoposlužni usisavači za unutarnje čišćenje vozila. Četka s aktivnom pjenom, posebno jakog učinka čišćenja s intenzivnim pjenjenjem, novost je u ponudi samoposlužne autoraonice „Spa car Varaždin“.

Prilikom rada, samoposlužna autopraonica koristi kombinaciju sredstava koja daje vrhunske rezultate pranja. U ponudi se nalaze tri programa za pranje: pranje šamponom, ispiranje voskom i ispiranje osmozom. Autopraonica „Spa car Varaždin“ modernizirana je i elektronskom žetonjerom sa mogućnošću primanja žetona ili kovanica od 1, 2, ili 5 kuna. Žetonjera ima display na kojem se može očitati preostalo vrijeme pranja ili preostali iznos novca, okretnom rukom od 360º sa brzom spojnicom od inox-a, mlaznicama koje su napravljene od inox-a sa plastičnim rukohvatima i diznama sa keramičkim ulošcima. Svaki boks opremljen je držačem mlaznice te uputstvima za način korištenja autopraonice i mjerama upozorenja.

Za prijavu kvara ili eventualnih nepravilnosti prilikom pranja vozila budite slobodni kontaktirati broj telefona: 098 241 366 ili poslati elektroničku poštu na adresu info@zvonarek.hri